Cajunclassic

Inclusivity 24: met deze pakkende naam heeft Vebego samen met Hello Zuidas een event van formaat neergezet. Met vertegenwoordigers van de Postcode Loterij, Gemeente Amsterdam, en Saskia Rosmalen van Onbeperkt aan de slag werd afgetrapt met een frisse kijk op inclusiviteit en wat dat voor de respectievelijke bedrijven inhoudt. En wat hebben we nodig om dit gedachtengoed verder te delen.

 

Inclusiviteit krijgt een
gezicht op de Zuidas

 

 

Elisa Schouten, Projectmanager Diversiteit & Inclusie heeft samen met Olivie Otten,verteld waarom zij vinden dat een inclusieve Zuidas zo belangrijk is. En waarom zij graag partner zijn voor Inclusivity 24.

 

Sprekers van Vebego, de Postcodeloterij en de wethouder van AmsterdanSofyan Mbarki  lichten toe hoe zij de inclusiviteit omarmen en vorm geven in hun organisatie. Huub Nelis, Voorzitter directie MBO College Zuid bij ROC van Amsterdam liet met een insprerende presentatie zien dat MBO-ers een steeds belangrijkere plek in de maatschappij innemen. Ook samenwerkingsverbanden met de RAI en de gemeente worden toegelicht.


Tijdens Inclusivity 24 heb ik een mooie presentatie kunnen geven over professioneel Toptennis. Wat ik ervoor moet doen en laten. Hoe bereik je de top? Welke uitdagingen kom je tegen? Ik heb me kunnen presenteren als als een energieke positieve topsporter, die elke tegenslag omarmt. Ik houd van uitdagingen en pak het leven zoals het komt. Samen met Zara Temmink (100 meter atletiek) zijn we nog in het zonnetje gezet. Na de meeting heb ik nog met tientallen bezoekers mijn medailles laten vereeuwigen met een selfie.

 

Klik hier voor het programma van de bijeenkomst.